Så er det ved at være tid til 2. møde i vinklubben.
Konceptet for dagen og aftenen er, at jeg har fundet noget mad jeg gerne vil servere. Mad der har en sommeragtig/lettere karakter, så det passer til sæsonen. Og så har jeg forsøgt at finde franske vine, der kunne passe til. Vi ender med at smage på fem vine + en blindsmagning.
Menu (inkl. vinmenu):
evt. starter (bare for at holde musen i ro)
Risotto med krebsehaler (hertil en sancerre og en chablis)
Kalv med estragoncreme (hertil to forskellige bourgogne-vine)
Creme brulee (hertil en sauterne og så kan det jo være, at vi skal åbne en portvin)
Tine kommer nok hjem hen under aftenen og lover, at der vil være mulighed for whiskeysmagning.
Inden vinsmagningen vil jeg lægge lidt info om opskrifter og vinene på bloggen.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det lyder spændende, men når I nu er i gang med de lækre sager, hvorfor så ikke prøve en Sydaustralsk Fine Old Tawny til creme brulee'en i stedet for den traditionelle portvin? I kan finde en hos klubvin.dk under navnet Old Codger - http://www.klubvin.dk/pi/Old_Codger_Fine_Old_Tawny_Wayne_Dutcshke_2400_106.aspx
SvarSlet